Posted in Romanian Section, Videos

Ceva fun

13708209_503800903157495_4999400584209683229_o

Hey dragi cititori,

Azi am avut o zi mai ,,depresivă” decât de obicei. Stați liniștiți nu s-a întâmplat nimic. Citesc doar o carte, pe care nu o mai pot lăsă jos din mână – ,, Fata din tren” de Paula Hawkins- și mă face puțin mai tristă pentru că e chiar bună. (Fun fact: tipa ce mi-a recomandat-o se numește tot Paula, Paula Rucoi de fapt și stă în Italia – cu ocazia asta te salut, dragă Paula și să știi că ne lipsești).

Mă rog, hai să trecem la subiect. Fiind super preocupată de această carte, pentru că am ajuns să mă pun în pielea personajelor, am primit un  mesaj random pe Messenger de la unul dintre cei mai buni prieteni ai mei…și mi-a făcut ziua mai frumoasă. Ghiciți ce? Am un amic ce s-a apucat de vlogging. Ce pot să spun? Am numai prieteni faini cu idei extrem de creative. Îl cheamă Victor Antal și are 19 ani (În caz că vă întrebați ce-i cu poza, da el e în poză). Nu vreau să dau prea multe detalii, pentru că noul său vlog va vorbi de la sine. Am văzut primul episod, să zic așa…și mi se pare că e fun, te ține în suspans și prezintă puțin din Sighișoara, orașul meu natal pe care îl iubesc foarte mult. Ce pot să vă mai zic? Aș putea face aici ditamai reclama, de zici că mă specializez în promovare de content, dar prefer să păstrez articolul cât mai scurt ca să nu se piardă din mister.

Vă postez aici videolipul. Dacă vă place, dați un like, share și subscribe. Să aveți cu toții o zi frumoasă.

Cu drag,

Mădă

Advertisements

Author:

"You can tell yourself that you would be willing to lose everything you have in order to get something you want. But it’s a catch-22: all of those things that you’re willing to lose are what make you recognizable. Lose them, and you’ve lost yourself."— Jodi Picoult

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s